Hvordan mindskes frafaldet for studiestartere på naturvidenskabelige bacheloruddannelser? - Hugger, Jens (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2013)
Kommentar til L. Ulriksen, Naturvidenskabelige studiekompetencer. Hvad er svært fornye universitetsstuderende?, MONA, 2013(3)