Hvordan ser pædagogstuderendes naturfaglige kompetenceprofil ud? - Bollingberg, Karen; Damgaard, Birgitte (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2013)
Kommentar til artiklen “Pædagogers formidling af naturen til børnehavebørn” fraMONA, 2013(3)