At være medundrende, støttende og spørgende - Storgaard, Frank (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2013)
Kommentar til artiklen “Matematik i naturfagene – et kompetensehevingsprojekt forbarnehagen” af Anita Movik Simensen og Inger Wallem Anundsen. MONA, 2013(2).