Om begrebet eksemplarisk undervisning - Wagenschein, Martin (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2012)
Oprindelig udformet som et forelæsningsmanuskript, “Bedeutung und Ertrag der Versuchsschularbeitfür die deutsche Schule”. Denne artikel er først udgivet i Zeitschrift für Pädagogik, 2(1956)3, s. 129‑153.Den er her oversat fra tysk af Jan Alexis Nielsen.