Fra typologi til didaktisk handling - Nielsen, Anette Vestergaard (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2026)
Kommentar til Stig Toke Gissels: “Typologi for læremidler og ressourcer, der kan bruges til læring eller undervisning”, MONA, 2026(1).