Formative, stilladserende spørgsmål : En vej til elevernes forståelse af naturfagenes særkende og oplevelse af mestring - Nielsen, Sanne Schnell; Jakobsen, Lars Sejersgård (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2025)
Kommentar til Katia Bill Nielsen: “Hvordan er man en god elev i natur/teknologi?”, MONA, 2025(3).