Fra at vide til at undre sig – elevernes vej til at føle sig kompetente i natur og teknologi - Hejn, Mette Lindorff (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2025)
Kommentar til Katia Bill Nielsen: “Hvordan er man en god elev i natur/teknologi?”, MONA, 2025(3).