Ny bog giver et fælles sprog for og en fælles forståelse af STEM-undervisning på tværs af uddannelseskæden - Møller, Maria (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2024)
Anmeldelse af STEM-didaktik af Connie Svabo, Dorte Moeskær Larsen, Katrine Bergkvist Borch, Maiken Westen Holm Svendsen og Mette Als Kristensen. Udgivet af Syddansk Universitetsforlag, 2024.