Science i dagtilbud: Pædagoger er ikke naturfagslærere - Hardahl, Liv Kondrup; Foxby, Annika (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2024)
Kommentar til Mie Christiansen, Dorte Stokholm, Camilla Bech Blomgreen & Niels Ejbye-Ernsts: “Børns perspektiver på science – en undersøgelse af hvordan børn oplever science i det pædagogiske arbejde i daginstitutioner”, MONA, 2024(1).