Ny antologi giver et udvidet sprog til at undersøge og forstå science i dagtilbud - Bollingberg, Karen (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2024)
Anmeldelse af “Sciencepraksisser og legekvaliteter – redskaber til legende og undersøgende tilgange til science i dagtilbud” af Linda Ahrenkiel, Helle Hovgaard Jørgensen og Morten Rask Petersen. Udgivet af UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole 2023