Delphi-undersøgelsen er måske ikke svar på alt, men en god rettesnor for Naturfagsakademiets arbejde - Balslev, Gitte Miller; Ørnby, Ivar Lykke; Larsen, Jens Juulsgaard; Wied, Kia; Sillasen, Martin Krabbe (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2023)
Kommentar til Keld Nielsen og Birgitte Lund Nielsen: “Delphi-studiet er en gave – nu gælder det om at bruge gaven fornuftigt”, MONA, 2022(3)