Når midlet bliver et mål i sig selv - Jensen, Jens Højgaard (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2023)
Kommentar til Line Have Musaeus, Jonas Ørbæk Hansen og Keld Nielsen: “Computational thinking i matematik, naturfag og samfundsfag – hvorfor, hvad og hvordan?”, MONA, 2023(1).