Fra redaktionen - IND, Studentermedhjælp; Redaktionen, MONA (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2023)
Tag MONA med dig, del det med din kollega, og læg det på bordet i kaffestuen. Sådan lød opfordringen, da det første nummer af MONA blev udgivet for 18 år siden. Og sådan lyder opfordringen for så vidt stadigvæk – vi håber at MONA bliver læst, diskuteret og brugt.