Del-helhed som grundlag for automatisering - Bundgaard, Mette (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
Kommentar til Pernille Bødtker Sunde: “Adaptivitet og fleksibilitet: Regnestrategier i de yngste klasser”, MONA, 2022(2).