Hallehøj – her kommer jeg! - Hyllested, Trine (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
Anmeldelse af Sigurd fortæller om naturvidenskab, Politikens Forlag, 2021. Tekstbog, aktivitetsbog og brætspil.