Lærerens kontrolslip kan blive elevernes styrke - Nielsen, Anna-Frederikke (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2021)
Kommentar til Lars Brian Krogh, Pernille Andersen, Harald Brandt, Peer Daugbjerg og Martin Sillasen: “Lærerstuderendes undervisning i modeller og modelleringer i praktikken – handlinger og udfordringer i et PCK-perspektiv”, MONA 2021-2.