Udvikling af en didaktik for teknologisk dannende undervisning i naturfagene - Schmidt, Jette (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2021)
Kommentar til Keld Nielsen og Martin K. Sillasen: Teknologisk dannelse: Hvorfor og hvad? – Oplæg til diskussion, MONA, 2020‑4.