Folkeoplysning som kvalificering af teknologisk dannelse - Daugbjerg, Peer (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2021)
Kommentar til Nielsen og Sillasen: “Teknologisk dannelse: Hvorfor og hvad?” i MONA. 2020‑4.