Modelleringskompetence i naturfag – hvad er det? - Musaeus, Line Have (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til Jørgen Løye Christiansen: Modeller og modellering i grundskolens naturfag, MONA 2020‑3.