Repræsentationer og registre - Ejersbo, Lisser Rye (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til Pernille Bødtker Sunde, Lóa Björk Jóelsdóttir, Pernille Ladegaard Pedersen: Blokmodellen – en overset repræsentation i dansk matematikundervisning?, MONA 2020‑2.