En svær matematikopgave - Axelsen, Jeanette Marie (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til Klavs Kokseby Frisdahl, Niels Kristian Petersen, Julian Bybeck Tosev og Karen Mohr Pind: “Bliver elever bedre til matematik ved at tilføje flere emner til læreplanen?”, MONA 2019‑4.