Fag og didaktik i gymnasielæreruddannelsen - Dixen, Eigil (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til Helle Mathiasen, Jesper Melchjorsen og Pia Møller Jensen: “Hvad skal gymnasielærere inden for sciencefagene kunne i morgen og på længere sigt?”, MONA 2019‑4.