Et bud på en mere procesorienteret tilgang til modeller og modellering i skolens naturfagsundervisning - Nielsen, Sanne Schnell (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til Jørgen Løye Christiansen, John Andersson, Dorrit Hansen, Mari-Ann Skovlund Jensen, Lars Bo Kinnerup og Karin Marianne Lilius: “Brug af modeller og modellering i udskolingens naturfagsundervisning”, MONA, 2019‑4.