Matematiksystemer mellem potentiale og udfoldelse - Jensen, Else Marie (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2019)
Kommentar til Gissel et al.: “Kompetencedækning i analoge matematiksystemer til mellemtrinnet”, MONA, 2019(3)