Potentialer og problemer ved undersøgende matematikundervisning - Skott, Charlotte Krog; Skott, Jeppe (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2019)
Kommentar til Dorte Moeskær Larsen og Bent Lindhardts artikel “Undersøgende aktiviteter og ræsonnementer i matematikundervisningen på mellemtrinnet”, MONA, 2019‑1.