Matematik B: Regningen skal betales - Grønbæk, Niels; Winsløw, Carl; Jessen, Britta (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2019)
Hvad gik galt ved sommereksamen 2019 på det gymnasiale B-niveau i matematik? Var kravene for høje, eller havde eleverne lært for lidt? Hvad skal der gøres fremadrettet? Vi ser på disse spørgsmål på baggrund af Matematikudredningens og Matematikkommissionens anbefalinger, særlig de som (endnu) ikke er fulgt.