Kært barn har (stadig) mange navne ... - Lindvig, Katrine (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2019)
Kommentar til C.F. Binau og D. Salomonsen: “Redskab til analyse af integreret naturfag”, MONA 2019‑1