Man skal høre meget - Oberborbeck, Ingrid (Modspil, 1990)
Anmeldelse af “Man skal høre meget” – musikaliteten i focus – en bog om lærere og undervisning redigeret af Hanne Tofte Jespersen, – medforfattere Lars Ole Bonde, Kirsten de Cros Dich, Søren Schmidt og Ole Straarup. Christian Ejler's forlag, 1988,