De har gjort det igen - Kjærulff, Peter (Modspil, 1988)
Anmeldelse af RAVEL: samtlige autentiske værker for 2 klaverer og klaver 4 og 5 hænder. Thorson og Thurber (med David Gardiner) PAULA PACD 51 (kun på compact disc)