Nye veje til gamle ballader - Koudal, Jens Henrik (Modspil, 1986)
Anmeldelse af Sveriges Medeltida Ballader utgivna av Svenskt visarkiv. I-II. Stockholm 1983 og 1986. Norske mellomalderhalladar I. Legendeviser. Ved Ådel Gjøstein Blom. Meloditillegg ved Øystein Gaukstad og Nils Schiørring. Oslo-Bergen-Tromsø 1982. Jørn Piø: Nye veje til Folkevisen. Studier i Danmarks gamle Folkeviser. Kbh. 1985. Flemming G. Andersen: Commomplace and Creativity. The Role of Formulaic Diction in Anglo-Scottish Traditional Balladry. Odense 1985.