Vi äro tusinden - Nilsson, Birgit (Modspil, 1986)
Anmeldelse af Johan Fornäs: Tältprojektet. Musikteater som manifestation. Skrifter från Musikvetenskapliga institutionen Göteborg nr. 10. Symposion Bokforlag & Tryckeri AB, Stockholm/Göteborg 1985.