Jeg prøver at tænde lidt lys i en mørk tid uden at vide hvad lys er: – og på det punkt kan man virkelig narre sig selv, siger Wolf Biermann i en samtale, der i øvrigt handler om Schubert, Schumann, Eisler og Biermann - Laursen, Peter Busk; Nielsen, Per Drud (Modspil, 1985)
Interview med Wolf Biermann