Salsa sammenspil - Fenger, Sven (Modspil, 1985)
Anmeldelse af Birger Sulsbriick, Henrik Beck og Karsten Simonsen: Salsa-Bogen. 12 numre arrangeret for C, Bb og Eb instrumenter og rytmegruppe. MC-bånd medfølger. Den Rytmiske Aftenskoles Forlag.