Dans og Musik: – en interview-mosaik - Jespersen, Hanne Tofte; Nørlyng, Ole (Modspil, 1985)
Interviewede personer: Randi Patterson, Warren Spears, Anders Koppel, Nanna Nilsson, Isabel Eisen, Niels Wamberg.