Hvor fløj ånden fra studenteroprøret (bl.a.) hen? - Koudal, Jens Henrik (Modspil, 1981)
Anmeldelse af Nord Nytt. Nordisk tidsskrift for folkelivsforskning, nr. 9, 1981. Tema: Teori-kritik-praksis. Arbejderkultur-folkeminder-folkekultur. Red. af Flemming Hemmersam.