Bogen til enhver percussionfreak - Seebach, Peter (Modspil, 1981)
Anmeldelse af Birger Sulsbrück: Latinamerikansk percussion. Rytmer og rytmeinstrumenter fra Cuba og Brasilien. Den Rytmiske Aftenskoles Forlag 1980.