Indblik i et filosofisk værksted: – til minde om Poul Nielsen - Bonde, Lars Ole; Sivertsen, Karin (Modspil, 1979)
Anmeldelse af Poul Nielsen: Musik og materialisme. Tre aspekter af Theodor W. Adornos musikfilosofi. (Udg. af Jens Brincker, Finn Gravesen, Carsten E. Hatting og Arno V. Nielsen).