Musikterapi: – Hjælp eller bedøvelse? - Weitze, Trine (Modspil, 1979)
Anmeldelse af Martin Geck: Musikterapi. Hjælp eller bedøvelse. En kritisk diskussion om musikken i samfundet.” Hans Reitzel, 1978.