På sporet af “Folkekulturen” og en alternativ æstetik - Koudal, Jens Henrik (Modspil, 1979)
Anmeldelse af Leif Ludwig Albertsen: Lyrik der synges. Berlingske leksikon bibliotek, Kbh. 1978. Lars Lönnroth: Den dubbla scenen, Muntlig diktning från EDDAN till ABBA. Prisma, Stockholm 1978. Peter Burke: Popular Culture in Early Modern Europe. New York, Hagerstown, San Francisco, London 1978.