Er ringen endelig sluttet? – en brevveksling om en ganske usædvanlig dagbog - Bonde, Lars Ole; Jespersen, Hanne Tofte (Modspil, 1987)
Anmeldelse af Peter Kjærulff: Ringbærerens Dagbog 1-2. Bogans Forlag.