Noget om bøger om sang - Høgel, Sten (Modspil, 1987)
Anmeldelse af Graham Hewitt: Lær at synge, Hernov 1986. Oversat og bearbejdet af Kai Sørensen med sagkyndig bistand af Henny Hammershøj. Nina Bjork Eliasson: Sangbogen, Systime 1986,