Provinsrøddeme har overhalet københavnerne - Amstrup, Steen Læssøe (Modspil, 1987)
Anmeldelse af Jørn T. Andresen: Regnbuens endestation. Provinsrødder og_rockmusik 1958-86. Arhus 1986, Forlaget Klim.