En boheme i en brydningstid - Nørlyng, Ole (Modspil, 1986)
Anmeldelse af Søren Gorm Hansen, Søren Peter Hansen, Olav Harsløf, Lars llsøe, Elisabeth Kiærby og Søren Rehfeld: Bellman – en boheme i en brydningstid. Et udvalg af Fredmans epistler med arbejdsopgaver og artikler.