Syngende sønderjysk for anden gang - Larsen, Hans Peter (Modspil, 1986)
Anmeldelse af Elsemarie Dam-Jensen og Birgit Lauritsen: Jeg gik mig ud. Sønderjyder synger II. Institut for grænseregionsforskning. Åbenrå 1984