“One for the money ...” - Straarup, Ole (Modspil, 1985)
Anmeldelse af “... two for the show” – Musiksalternativ mellan motkultur och industri. Temanummer: Nordisk Forum, tidsskrift for kritisk forsking, nr. 39-40, Kbh. 1983,