Hvad er populærmusik? Refleksioner efter en kongres: eller: Fra “Musica Mundana vs. Instrumentalis” til “Kunstmusik vs. Populærmusik. – En kommenteret citatmosaik om dichotomier og trichotomier i europæisk musikforståelse. - Ling, Jan (Modspil, 1984)