Latin på dansk - Fenger, Sven (Modspil, 1984)
Anmeldelse af Skrøbeligt Daggry - sange fra og om Latinamerika. Trille Dohn, Pernille Hansen, Niels Martinussen. Forlaget Tiden. Poder Popular RED LP 220, Poder Popular, R-Edition. Salsa Na’Ma MECCA ML 105