Sønderjysk folkemusik - forfatternavn mangler (Modspil, 1982)
Anmeldelse af “Med C. Jensen og hans sønderjyske spillemænd.” og “Hans Schmidt og de sønderjyske sange.” Udgivet af Kiers Gård, Højer, i samarbejde med institut for folkemindevidenskab, Københavns Universitet.