Socialrealistisk dokument over dansk folkekultur - Koudal, Jens Henrik (Modspil, 1982)
Anmeldelse af Evald Tang Kristensen og Peter Olsen m.fl.: Gamle kildevæld. Portrætter af danske eventyfortællere og visesangere fra århundredskiftet. Redaktion og kommentarer ved Erik Høvring Pedersen. Kbh. 1981.