“At leve i en tid, vurdere og tage stilling” - Bonde, Lars Ole (Modspil, 1981)
Anmeldelse af Poul Nielsen: Hjerte og hjerne i musikken. Udg. af Troels Andersen, Per Kirkeby og Tage Nielsen, Borgen 1980.